Новини

«Експрес Медіа Груп» запустила чотири нові інформаційні сайти. Нові можливості інтернет-реклами

вересень, 2016 р.

У рамках реалізації амбітної та далекосяжної стратегії в інтернеті група компаній «Експрес Медіа Груп» днями презентувала чотири нові онлайн-ресурси — популярні новинні сайти, які розраховані на читачів із різнобічними інтересами.

Інформацію про найцікавіше у світовій офіційній та народній медицині відтепер можна знайти на сайті «Добрий лікар» (dobryjlіkar.com). Тут кожен читач також знайде поради найкращих лікарів про те, як зберегти здоров’я. Як у світі борються з раком? Скільки кілометрів на день треба пройти, аби почуватись здоровим? Кому не можна робити рентген? Чим корисні ті чи інші продукти? А ще — таємниці народної медицини та оригінальні рецепти лікування. Реклама, вміщена на такому сайті, буде особливо ефективною для продажу медичних товарів і послуг, фармацевтики.

На сайті «Плюс Спорт» (plussport.com.ua) ви дізнаєтеся про всі спортивні новини України з перших уст. Ексклюзивні коментарі спортсменів і тренерів, оперативні огляди та найсвіжіші новини спорту. Любителі спорту будуть задоволені! Левова частка аудиторії сайту — саме чоловіки, які цікавляться спортивними подіями.

Сайт «Жіночий порадник» (poradnykzhіnky.com) — це онлайн-журнал про те, як бути красивою й неперевершеною жінкою, чудовою матір’ю та дружиною, як досягати успіхів у кар’єрі та в особистих стосунках. Життєві історії, новини світського життя, ексклюзивні інтерв’ю із зірками шоу-бізнесу та спорту, корисні поради психологів і лікарів, а також перевірені рецепти, модні тенденції — усе це зібрано на одному сайті. Читаючи «Жіночий порадник», ви не лише довідаєтесь секрети успіху, а й приємно проведете час.

І, насамкінець, сайт «Світua» (svіtua.com.ua) створений для того, щоб поступово стати інформаційним пульсом української діаспори у всьому світі. На цьому сайті кожен зможе дізнатися про життя українців у всіх куточках планети: від Польщі до Канади, від Австралії до Парагваю! Корисну інформацію тут знайдуть і ті, хто планує емігрувати. Реклама на сайті «Світua» — чудова нагода привернути увагу нових клієнтів та партнерів.

Важливо, що всі нові сайти органічно поєднані з флагманом групи в інтернеті — сайтом Експрес Онлайн expres.ua

Активні новини