Новини

Реклама в інтернеті стає дедалі популярнішою: за перше півріччя її обсяги значно зросли

вересень, 2016 р.

Експерти Всеукраїнської рекламної коаліції прогнозували на 2016 рік зменшення обсягів ринку реклами в газетах та журналах на рівні 6%. А щодо ринку інтернет-реклами передбачали зростання на 17%. Та чи справдились ці прогнози?

Про це розповідає Сергій Смаль, директор «Експрес Медіа сХаб», уповноважений оператор продажу газет та реклами «Експрес Медіа Груп».

— Сергію Миколайовичу, на початку року ви робили вкрай обережний, але більш оптимістичний прогноз, ніж експерти Всеукраїнської рекламної коаліції: обсяг інтернет-реклами має зрости на 44% у порівнянні з 2015 роком. Чи справдилися ваші сподівання?

— На щастя, мої прогнози на 2016 рік щодо інтернет-реклами стали реальністю. Навіть більше, лише за результатами першого півріччя обсяги реклами на наших сайтах зросли не на прогнозовані 44%, а на 65%!

— А які будуть обсяги інтернет-реклами в наступному півріччі?

— Судячи з динаміки планування, у наступні шість місяців продовжаться тенденції першого півріччя. Так, друга половина року традиційно активніша в рекламному плані.

До слова, група компаній «Експрес Медіа Груп» презентувала чотири нові онлайн-ресурси — популярні новинні сайти, які розраховані на читачів із різнобічними інтересами.

Сайт «Добрий лікар» (dobryjlіkar.com) містить інформацію про найцікавіше у світовій офіційній та народній медицині.

Сайт «Плюс Спорт» (plussport.com.ua) розповідає про всі спортивні новини України. Тут можна знайти ексклюзивні коментарі спортсменів і тренерів, оперативні огляди та найсвіжіші новини спорту.

«Жіночий порадник« (poradnykzhіnky.com) — це онлайн-журнал про те, як бути красивою та неперевершеною жінкою, чудовою матір'ю та дружиною, як досягати успіхів у кар'єрі та в особистих стосунках.

Сайт «Світua» (svіtua.com.ua) створений для того, щоб поступово стати інформаційним пульсом української діаспори у всьому світі. Тут кожен зможе дізнатися про життя українців у всіх куточках планети.

Власне, ще й тому ми очікуємо значного зростання на ринку інтернет-реклами.

Активні новини