Новини

Чергова блискуча перемога в рейтингу україномовних видань

жовтень, 2016 р.

Соцiологiчнi дослiдження останнiх рокiв впевнено демонстрували, що найбiльшою україномовною газетою країни є саме “Експрес”. Не стали винятком й новi цьогорiчнi данi компанiї TNS в Українi (MMI'2016/2) – газета “Експрес” вкотре пiдтвердила свою позицiю та офiцiйно визнана загальнонацiональною україномовною газетою №1.

Так, за останнi пiвроку 6% мiського населення нашої країни читало саме газету “Експрес”. Наступною україномовною газетою, яка поступається рейтингом “Експресу” майже утричi – 2,3%, є “Газета по-українськи”.

До речi, серед опитаних, якi брали участь у дослiдженнi та зазначили, що читають саме україномовну газету “Експрес”, 13,3% респондентiв основною мовою свого спiлкування вказали росiйську.

Додамо, що газета “Експрес” входить у групу компанiй “Експрес Медiа Груп”, яка є найбiльшою компанiєю у свiтi з випуску газет та журналiв українською мовою.

Опитування проводила компанiя TNS в Українi по всiй територiї України. Методом опитування – особисте iнтерв'ю, яке проводили в респондентiв удома.

Генеральна сукупнiсть – населення мiст України вiком вiд 12 до 65 рокiв, населення мiст 50 000+. Термiни проведення: 1 – 25 червня 2016 року. Вибiркова сукупнiсть – 3500 респондентiв.

Активні новини